Just nu

Ligger i sängen och glor på när Hampus spelar FIFA.. Inget ovanligt alls. Det är typ Hampus liv. Men snart ska vi kolla på film, dricka te och mysa med tända ljus! Ha det så braa:) puss


Fina hästis!

SLutade skolan vid vanlig tid idag, efter tre någon gång. Så kom Hampus och hämtade mig,
åkte runt lite i stan och kikade och köpte ett fint halsband till Kila, rosa såklart!

dååååålig bild! men visst var det fint? :D

Väl hemma så gick jag ut till stallet och fixade. Sen så tömkörde jag Titan, måste variera hans träning lite så han inte tröttnar :) men shit vad pigg lillen var idag, väldigt fin också! Hans steg är otroligt fina! duktig ponnnii<3

Efter det så red jag dorkis. Bytte till ett annat träns idag, samma modell men ser annorlunda ut emot det andra.
Trodde inte Madonna skulle vara annorlunda med det tränset, men det kändes knappt som Madonna i början. Hon brukar vara ganska tung och liksom försöka hänga sig lite i handen, men nu så var hon lätt! Trodde att hon hade lagt tungan över bettet först så bad mamma kolla, men det hade hon inte. Red vidare och efter ettt tag så var hon helt underbart fin! Bästa känslan på länge :D Att ett tränsbyte kunde göra så mycket! + att det i princip är likadant, bara att det inte ser likadant ut. Jobbade på den förvända galoppen och hon var superduktig!

Klinton fick sig ett litet enkelt pass med mamma idag :)

Här har vi Madonnas träns från lyckås!

helt slut

Slutade tidigt idag :) så var hemma vid typ 1, gick ut till stallet vid halv 3, fixade iordningn allting och sen så hjälpte jag Malin och Ella när dom red, som malin redan har sagt.
Efter det så red jag dorkis, hon var fin idag, fick henne ganska snabbt i fin form:D och hade en bra känsla i slutet av passet, finaste ponnyn!
Och till sist så red jag klumpis också :) han var pigg, men inte busig! fick springa av sig ordentligt.
kramis denise

.

← Ny Ridpass bild ↑

Idag red jag Stumpan och Ella Titan. Vi hoppade lite och Denise var fröken. Den var ♥ traven var skön och det var roligt. Det var typ 30-35cm i början sedan höjde hon lite :). Denise höjde till 46cm på båda hinndrerna. Jag började hoppa. Sedan Ella och Titan. Denise sa "Oj villket hopp" hela tiden. Denise höjde igen och igen tills det blev 65cm. Ella bara ja,a. Så hoppade hon med lilla Titan :). Det gick! SEdan skrittade vi av de och klappade de.

Söndag

Klinton: Red ut en sväng och han var helt gaaaalen, så valde att rida tillbaka istället för att bråka med honom. Hoppade några språng på 80. Och han var duktig utan att busa ;) travade av honom och var sedan klar.

Madonna:
Började med en ordentlig uppvärmning. sedan jobbade jag i skritt tills hon blev mjuk, funkar inte skritten funkar ju inget annat. När hon var fin och avslappnad travade jag några varv och sedan galopp. Lättare att få henne lösgjord i galoppen, samla henne och sedan rida framåt för att sedan samla igen får under bakbenen och hon hamnar inte på bogarna, som hon lätt gör annars. Red mer än en timme på henne idag för att jag hade bestämt mig för att det skulle gå bra! När hon gick som bäst och jag fick en bra känsla så travade jag av henne, lång och låg. Jag var helt slut, men Madonna hade säkert klarat av en timme till. Hon har en otrolig kondis den ponnyn!

Titan:
Eftersom han visade hälta igår så fick han ta det lite lugnare idag. Var ute och gick 2km men det var tillräckligt jobbigt tyckte han haha. Idag har jag inte sätt något konstigt med honom, lillskiten!

Har slängt ihop en ny header med klinton, syns den inte? tryck på f5:)

Ha det bra /Denise

update

Var ju hos Hanna i fredags till igår så det var därför det inte blev någon uppdatering. Vi käkade tacos, kollade på tv och myste. Sen på lördagsmorgonen så gick vi ner till stallet, Hanna red på Thomas och jag fick också prova lite. Fin häst när han väl kommer till arbete, han var ganska så stum i munnen och seg som attans. Men kommer absolut bli fin! Sen åkte jag hem och mamma red ut en sväng på Klinton, jag red madonna som inte alls gick bra igår, orkar inte berätta om det.... När Malin skulle rida på Titan så tyckte jag att han var lite oren i traven, gick in till stallet och kollade om han hade något i hoven men det hade han inte. Efter det var han jätte halt :( Kylde honom och lät honom sedan vara för att kyla honom lite senare igen. Senare på kvällen var han redan bättre:)
/Denise

Första tävlingen

Anmäld till första tävlingen för i år!
Blir klubbdressyr på Madonna som för övrigt har blivit storhäst nu:)
rider de gamla tråkiga klasserna LB:1 och LA:1
Nu ska jag ut och rida! kolla till lilla Titan också, mer uppdatering senare!

ORkar inte nu

Detta är Hannas häst, Thomas kallar vi honom haha i alla fall jag och Jennifer ;) mer om de två dagarna som har gått kommer senare! Har skrivit sjukt mycket här och råkat klicka bort det två ggr så orkar inte skriva allt igen!
Men här har ni iaf Tobermorey!


lite sliten efter ett väldigt intensivt pass! haha lite kass kondis har han allt ;)

Mobilinlägg

Påminner lite om Klinton!;)


Schabrak nummer 3

vitt hoppschabrak med guld passpoal
showmaster, stl full men passar nog bättre på ponny då det är ganska litet.
80;-
mer schabrak eller annat kommer imorgon!

Torsdag

Blev inte mycket till ridning idag, skrittade bara på mina tre. Har så sjukt ont i kroppen, huvudet, halsen, magen ja typ överallt! jobbigt :( imorgon är det tänkt att vi ska dra ner till hannas nya lya och ska även hälsa på hennes nya foderhäst! ska bli sjukt kul, så hoppas verkligen jag mår bättre då!
Har bytt pannband på klintons träns också, så nu har han ett rött helt fint pannband, dock inget swarovski.
detta är det gamla swarovskipannbandet som leo tyvärr har misshandlat lite.

Schabrak nummer 2

Två stycken hela och fina hoppschabrak stl. full
blått och svart
50;- styck
80;- för dem båda!
Imorgon kommer det ut ett annat schabrak som också ska säljas!

onsdag

Titan: Red ut en ganska kort sväng på lillen, mötte bara upp hampus som skulle gå ifrån bussen. Han var lydig, snäll och gjorde inget dumt. :)
Madonna: Red faktiskt i paddocken, trodde det skulle vara svinhalt, men det var inte så farligt. Det gick i alla fall att rida på en stor volt utan att det var någon fara. Kände ingenting konstigt med Madonna idag. Jobbade med mycket övergångar,avbrott igångsättningar ja allt möjligt, och efter ett tag fick jag henne avslappnad och mjuk. Hon blir sjukt rolig att rida när man väl kommer till ordentlig ridning! Bara att hon kan vara väldigt jobbig i början av passen, men har kommit på några sätt att få henne i fin form snabbare nu, men hon måste verkligen vara ordentligt uppvärmd och lösgjord innan. Är nöjd med Madonna idag!
Klinton: Tog en liten chansning och red barbacka idag. Han har ju faktiskt varit en bushäst de senaste dagarna, men idag var han en aning lugnare så jag höll mig otroligt nog kvar. Jobbade även med honom, som med Madonna med mycket övergångar. Men mest trav till skritt, skritt till trav, trav och halt och fram i trav igen, osv osv. Tog några varv i galopp i båda varven också, gick väl helt okej bara att han måste busa lite.. haha men han var mjuk och fin annars idag och inte alls lika spänd som han var igår.

Schabrak

Har ganska många schabrak som jag inte använder längre så tänkte göra mig av med några.
svart schabrak med guld passpoal stl full.
fint skick!
100;-
köparen står för frakten
mer schabrak kommer ut imorgon!

tisdag

Kom ut till stallet tidigt idag, så fick ge hästarna lunch och lille titan stod och skaka, stackarn:( slängde på han ett fleecetäcke under det andra och när han hade stått och tuggat lite hö en stund så skakade han inte mer. lilleplutten!

Sen så red jag på klinton, red iväg till en åker som man kan rida på. Och började arbeta honom där, det var ju lättare sagt än gjort! Han var verkligen inte den vanliga klinton idag, han brukar ju vara ganska trög och lugn. Men idag, var han sjukt pigg, bockade, kickade och rusade iväg för ingenting. haha lite överskottsenergi i honom nu. Men efter ett tag blev han lugnare och mer samarbetsvillig, kändes riktigt fin i galoppen! Höger varv är dock jävligt jobbigt för han vill inte ge efter där, men vi jobbar på de!


Madonna red jag till samma ställe på, skrittade fram länge! Kände sedan i traven att hon var lite konstig, men trodde att det var för att det var ganska mycket snö,högt gräs där. Så travade på som vanligt, fattade galopp och där kändes det verkligen inte bra! Så valde att rida hem igen, testade att trava på grusvägen och då kändes hon helt normal igen. Kan väl varit att hon inte kände sig helt säker på underlaget där borta, att det kändes halt eller något. Kände även på henne sen när vi hade kommit in i stallet, men hittade inget. Ska kolla hur hon känns imorgon, tror faktiskt inte att det var något med henne. Bara att hon är lite känslig ;)

Mobilbloggar

Hemma tidigt idag igen :D så drar ut och rider Madonna och Klinton nu! Puss Denise

Bilden är från december 2010 precis när jag hade fått hem klumpis<3


EXKLUSIVE HORSE WEAR

Säljes! Exklusive Horse Wear, marinblått, stl 135/cob.
Huva, schabrak och skrittäcke. Inte mycket använt och i mycket fint skick! :)
paketpris 600;-
frakt betaler köparen.

23/1

Slutade vid halv 12 idag, gött som vanligt! Jenniifer och Hanna följde med hem :) kollade på första och andra avsnitten av ponnyakuten. Och gick sedan ut till stallet och fixade iordning hästarna för att rida ut, jag red stumpan, jennifer titan och hanna på klinton. stumpan var otroligt laddad, den ponnyn har fått massor av energi, och tycker att det är riktigt kul! Titan såg också glad ut :) Haha klinton var nog lite för glad, så han bockade tyvärr av stackars hanna som flög som en vante. Efter det böt vi häst jag och hanna så hon fick stumpan och jag fick storklumpen :) tycker han är såååå mysig att rida även fast han är lite busig nu ;)


Tequila

haha kilaknäppisen och titan i bakrunden :)
hahaha denna bilden ser ju helt sjuk ut ;)
här har vi anledningen till att kila hoppade som en tönt ;) Malin kastade snöbollar som kila är helt tokig i ;)

Min dag /Denise

Har hjälpt Malin med hoppning utav båda de små ponnysarna. Har även ridit ut en sväng barbacka med mamma, hon på Madonna och jag på Klinton. Red inte speciellt långt, men det blev ganska mycket trav ändå, och klinton är så mysig att rida! även fast han kan få lite ryck ibland och bli rädd för allt och inget så är han bäst och mysigast, men också jobbigast haha ;)

Har även hunnit med att gå på bio. Hamilton gick jag och älsklingen på, jag vet inte om jag tyckte att den var bra eller dålig.. vet bara att jag inte riktigt tycker om den typen av filmer. Men Mikael Persbrant är bra och det är väl det som gör filmen bra, haaha ;) När vi kom hem så gick jag direkt till stallet och gav hästarna kvällis, mös lite med madonna också som redan hade lagt sig ner<3 gulleponnyn!

Tänkte nu lägga upp lite bilder på min knashund, som älskar att busa i snön.
Ser ju inte helt normalt ut, det ska ni få se! :)

kramis Denise
fina tjejen<3

MAlin rider

Idag har Malin ridit på Titan, gick jätte bra! Hoppade lite som ni ser på bilderna nedan :) Och han är ju en liten stjärna den ponnyn! Och Malin var nöjd med honom också, det var ju trots allt bara andra gången hon red honom och jag tycker hon fixar honom fint! Sen red hon stumpan och hoppade på henne också. De hoppade 60cm, vilket är det högsta Malin någonsin har hoppat! Som sagt så utvecklas de något enormt nu!

får bjuda på våra snygga hinder, kass kvalité på bilderna och en grå skitig ponny ;) men duktiga är dom allt!

titan och malin

Titan & Malin! :)

Vilken häst!

Idag när det var halt och kallt så red jag lilla Titan :). Som vanligt var han ganska lätt att gå på tygel med :). Denise tog upp ett litet hinder som jag skulle hoppa över ;). Traven var först men äfter några gånger hoppade vi i gallopp :D. Denise tyckte jag var duktig och höjde lite igen. Det var 46cm och det såg hökt ut men då la hon ner den men på något sett blev det högre då det var över 50cm :love: . Men jag hoppade med lilla Titan. De klart man flög lite men jag hålde mig kvar :). Super är han :D. Denise ska lägga ut en blid när jag hoppar så håll ögonen öppna :).

Lördag

Var i stallet och släppte ut hästarna imorses, passade på att fixa iordning allt där, och mockade även paddocken.
Väntade med att rida eftersom det skulle komma snö så att det skulle bli lite mjukare.

Gick ut och skulle longera Titan lite senare när det hade kommit snö, men det blåste ju sjukt mycket så man såg ju inget. Var tvungen att brodda honom också, och ta lite olja i hovarna så att det inte skulle bli överdrivet med styltor, eftersom att han inte har några snösulor :( paddocken är inget rolig nu heller, is under snön på vissa ställen så det är ju halt...

Broddade även Madonna och Klinton, och red dom båda en liten stund. Klinton var ju mer i luften än på marken idag, lille busen<3 Han har ganska mycket energi nu, sen blåst och snö på det, då blir man nog lite tossig ;)

Tråkigt att man inte kan rida normalt, är sjukt sugen på att jobba igenom alla hästarna.. :( får kanske bli att åka till något ridhus och göra det snart.

/Denise

Inatt och kissarna

Igår på skolan var vi på bibloteket :) Lånade några böcker och åkte till skolan vi åt något kött som inte var så jätte gott... Men när det var rast så ringde jag och Ella och frågade om vi kunde leka :). Det gick bra! Vi gjorde var sin lava lampa. Dom var inte super men man kan ju inte lite på allt :(. Vi ville leka mer och då frågade vi om jag kunde sova över det gick bra! Vi tittade på the voice sverige och la oss sedan :).

Ludde


Alvin



Vi har ju Otto men vi har ingen bild nu :)

Helt okej

Slutade tidigt idag! så jag och jennifer åkte hem till mig, fixade iorning stallet. red lite, blev ju inte mycket mer änskritt eftersom att det typ är isbana i paddocken. hoppas på snö imorgon! då blir det mycket mer ridning, men det finns ju alltid något att klaga på. Ska snart ut till stallet och ta in hästarna, sen ta mig en liten skritttur på Madonna.
Mer uppdatering sen, och även en ny header kommer upp! håll utkik ;)
Här har vi den andra hunden på gården, Sigge! :)
/Denise

Sweden outfit


Smeileys

Hej! titta ner :thumbdown: inte upp... jag vet några nya smeileys här i bloggen några t.ex :question: :( :cool: :thumbup: :o  :love:
/malin

tråååååkigt

Kom hem lite tidigare än vad jag trodde, så var hemma vid 6 istället :) Gick ut till stallet direkt och fixade iordning Madonna. Hoppade upp, red in i paddocken och det var ju nästan is överallt och stenhårt, kul!!! tänkte istället skritta ut en sväng, men eftersom Madonna är nyskodd så hade hon inga broddar nu. Var lite för halt så valde att gå in med henne. Antingen ska det vara snö så att det blir mjukare att rida på banan, eller så får det bli mildare ute, för detta funkar ju inte.... och nu när klinton ska barja ridas igen, ne detta suger! Det ser ju inte ut som om det blir bättre! Förutom snön då, om det kommer lagom mycket.
/Denise

avvemys

måste bara visa mysisarna i stallet, avve älskar verkligen att mysa med titan!
gos!

/Denise

Imorgon kommer hovis..

Imorgon kommer hovis!!!! Klinton ska äntligen få komma igång ordentligt nu :) Men jag kommer vara i skolan till klockan 19 imorgon så jag kommer inte rida honom, det får mamma göra ist. Bara lite lugnt skritt, lite trav. Madonna kommer jag nog rida när jag kommer hem. Titan får vila, han är ju inte van att röra på sig så mycket lille fettot. Passade bra med en vilodag för honom, eftersom jag inte har tid då. Ska bli skönt att bara rida imorgon, slippa mocka, fylla på halm och allt som hör till, det gör mamma<3 och kanske latungen malin haha..

nu ska jag och hampus sova, godnatt!
/Denise

:)



Jobbade lite med lille klumpen först, han gör stora framsteg för varje dag! Och idag lät jag till och med Malin att sitta upp på honom, som Malin redan har sagt vilket var en bra idé! Det gick verkligen super, och Titan skötte sig sååååå bra! Malin travade runt och han gjorde som hon sa, inga olater alls! Nöjd med lillen idag<3


Sen när det började snö/regna så skulle jag ju rida Madonna också, och eftersom att det var en aning mjukare i paddocken idag så tänkte jag rida ett ordentligt pass. Men det är inte kul att rida i skitväder, när man knappt ser vart man rider för att det kommer vatten/snö i ögonen..märks ju även på hästen at den spänner sig för att den tycker att det är obehagligt. Meenmen trots skitvädret red jag faktiskt ganska länge. Skrittade fram i 10 min, travade henne lång och låg i ganska högt tempo, samla lite genom att bara flytta henne i öppna lite lätt, måste det för att få under bakbenen, samma med galoppen. När hon var uppvärmd så tränade vi mycket på halt-galopp, enkla byten, förvänd galopp osvosv. Någat som får henne ordentligt mjuk och under sig är när man bryter av från galopp och direkt flytta bakdelen ordentligt. Gör man det ett par ggr så är hon underbar att rida.
Dagens ridpass var inte super, fast helt okej ändå! 3/5



/Denise

Man kan rida lätt med Titan...

Idag när jag skulle rida på Stumpis ¨så ville jag även prova Titan :). Vi har haft han i några dagar och när jag bara hoppade upp gick han på tygel :| !! Det var ju super men inte vad jag hade förväntat mig.... :) . Traven var lika dan. och det var öppet i padoken. Men "nej!" här vill jag vara tänkte man att Titan sa :). Snart är det väl dax att hoppa då :) ! :love: en sån skulle man ha ! På så sett är han lätt :D
/Malin

Rosa

/Denise

Saker super söta!

Dom här sakerna skulle vara söta på Stumpis!
Det med 10 år stog med när jag såg bilden XD.... Men jag är ju 10 :)
/Malin

Tequila

+Har inte nämt min lilla hund här heller. Hon heter Tequila men kallas kila, blandras
mellan border collie, schäfer och wachtel, hon är 9 månader.





myser i sängen ;)



nu i vinter


kila som jätte liten ;)


lite större :)


såååå söööt<3

/denise

skulle kunna tänka mig!

LamiCell - turkosa är snyggt! men dom andra är också snygga!

Glengordon pannband                                                    Dyón Working Collection Clips Träns



Briony tröja Kingsland


TURKOSA pannband!

skulle gärna tatt allt, men tränset och ett snyggt pannband är ett måste!

/denise

ridningen och muffinsen!

Hej! idag på ridskolan gick super :) ! Vi skulle träna lite på att gå ner i hörnen "hörnpasseringar". Stumpan gick fint och fick bra! En häst var sur på Stumpan han hade öronen bak och stirrade bara O.o . Det var ett litet hinder på en volt man skulle hoppa man fick galloppera eller trava :). Jag valde gallopp. Hon fattade gallopp precis där man skulle och hoppade över! Även om jag hade spöt på fel hand så gick det som vanligt.... BÄST I VÄRLDEN!

Så gjorde jag och Denise Muffins... Jag ska vara med i bästa 4:an i pingis och då ska man ha fika!

Muffins
macka
saft
frukt
bara vatten nu XD

/malin


Saknad!!

Måste bara säga att jag saknar min gamla ponny något enormt,
det finns ingen bättre ponny! Grattis till Josefina som äger världens underbaraste Leo!



/Denise

sjukling

Kände redan igår att jag inte mådde bra, ont i huvudet och halsen, sjukt seg kände jag mig. Och det var inte bättre imorses, så idag blev det ingen skola. Blir till att käka lite ipren och dricka te med honung så kanske jag piggnar till en aning. Hästarna behöver röra på sig, iallafall lillen och madonna. Tror att jag longerar lite passivt sen, det är ju faktiskt inte så jobbigt, bara dom får röra sig lite:) och Titan behöver verkligen det om vi ska få bort hans mage hihi.

Har iallafall släppt ut hästarna för ett tag sedan eftersom att mamma jobbar fm och då får dom gå ut jättetidigt om hon ska släppa ut dom. Möttes av ett glatt gnägg ifrån Titan, måste säga att jag redan älskar den lille jävulsponnyn!

/Denise


Idrottsgalan

Måste säga att jag blev lite törögd igår när han fick jerringpriset,
det var stort för ridsporten och honom, och bara han var värd det!
D U    Ä R    G R Y M
/Denise

Roffe!!

Kollar på idrottsgalan med älsklingen:)
Hoppas självklart att Roffe får jerringpriset, det är han värd!
Rolf-Göran Bengtsson - Ninja La Silla

/Denise

Titans pappis & mammis :)

Skönheten Cui Christian, welsh mountain.                 Och här har vi mamma Tangaloa, shetlandsponny.

Och av dem fick vi Titan :)

hihi han kommer bli lika snygg som sin pappa ;)

/denise

Annars idag..

Idag slutade vi tidigt, skööönt att komma hem! Jennifer och Hanna följde med hem :) så gav hästarna lunch och fixade lite i stallet :) sedan klippte vi lillklumpisen (titan). eller jennifer klippte väl det mesta medans jag red madonna en stund på banan, blev inte så länge eftersom det är så hårt underlaget nu :( men tyckte att hon kändes fin! och klinton har fått lite vila nu när han har tappat en sko igen, skulle gått att rida honom om det inte varit så hårt i backen. Fast han kunde behöva lite vintervila min klump<3 men på torsdag kommer hovis så då sätter vi igång honom igen:) När lillen var klar meed snaggningen, var det hans tur att röra på sig lite. longerade, och han grinade! bocka, kicka och stegra, liten tjurkille dedär. Men fick honom samarbetsvillig tillslut, och det räckte :)Nu har hanna och jennifer precis åkt.. så jag och hampus sitter och kollar på handboll, eller hampus gör det ;) är heeeelt slut, och har sjukt ont i huvudet! :(:(:( så nu blir det bara mys ikväll med hampus<3  byyyyye
/denise

Olika....

Vi har fått en ny häst som är jätte söt fasst jag inte får skritta på han! jag har ridit på Stumpan vi hoppade :) Ella var med och hoppade hon med....:). Vi öekte i halmen och gjorde en koja som Sigge var i ;)  Men stumpan Titan Madonna och Klinton är ∞ söta!!!!

/malin

Titan

en bildbomb på tjockisen ;)
innan han var klippt!


klippt och friserad :)



hihi lite grinig när vi longerade honom ;) skulle kunna tro att han är ett sto...  hah



men han är allt fin lille ponken :) kommer bli iallafall!

/Denise



Ny skrutt i stallet!:)

Japp, idag blev jag delägare med Jennifer på en liten b-ponny:) Titan heter han e: Cui Christian. Riktigt fin är han faktiskt! Dock jäväääävligt fet för tillfället, men det blir hårdträning för hans del nu:) kommer bli en kanonponny. Meningen är ju att vi ska ha honom som ett litet projekt, att få ordning på honom då han har börjat göra lite dumheter. Sen trimma honom och få till en liten drömponny:) Malin kommer att få tävla honom eftersom att han är så liten och vi är ju alldeles förstora för att hoppa en avd b också. Mest jobb kommer bli från marken. Bilder kommer i mängder i morgon. Pusspuss!

/Denise


Idag och igår

Igår. igår var Elvira här och då skulle vi rida, jag började och Elvira gungade lite. Sedan var det Elviras tur att rida hon skrittade något varv och sedan trav. Det blev kallt för henne och det var min tur igen. Jag började arbeta henne eller gå på tygel ;). Denise sa att jag skulle göra snabb trav och minde och snabbt gallop skritt och halt :).
Idag. Elvira sov över hos ig och nu är det idag. Vi gick ut i morses till hästarna, vi skulle gå till höet men hästarna var så söta vi sa hej och klappade dom. Madonna ville bara ha uppmärksamhet så hon typ bet Stumpan och bara sparkade i lufften så Stumpan skulle bli rädd. Klinton var inte i ladan eller vindskydet. Så vi gick till han och sa hej till han också. Sedan äfter några timmar åkte Elvira hem och Julia ska komma snart :). Vi ska rida så fort hon kommer typ ;)

tröööttt!

ligger och kollar på hockey med älskling.. lite seegt så passar på att blogga lite ;) blev inte mycket till ridning förut tyvärr... paddocken var så jäkla frysen :( skrittade bara en liten sväng på madonna. Imorgon hoppas jag på att det inte är fruset så man kan rida lite!
sov så gott! / denise

torsdagis

har varit ute och släppt ut hästarna, mockat osv :) har inte hunnit rida åker snart med hampus och käk ar. så det får bli att jag rider sen istället! städat rummet lite snabbt nu och ska bara göra iordning mig, sen drar vi :)lägger ut en snygg bild på hästarna som malin har tagit haha ;) hörs sen pusspuss!
madonna och stumpan mobbar älgen ;) haha

dagens stallet.

tränade malin lite innan jag skulle rida mina två. måste säga att hon gör stora framsteg! gick riktigt bra :) och stumpan håller på att bli så himla fin, sjukt kul att se deras utveckling :)
lite sööt  är hon allt ;)
sen så red jag madonna, ganska lång, låg, skänkelvikningar och öppna för att få henne riktigt mjuk och fin :) mycket ökningar och samling också för att verkligen få under hennes bakben. var ju inget direkt ansträngande pass för henne, men tar i lite hårdare imorgon och tar upp henne i formen och får henne som jag vill ha henne.
med klinton jobbade jag ungefär på samma sätt, fast detta var ju en aning jobbigare för honom ;) imorgon blir det nog ut med lille killen, han behöver det :)

Hästarna!

Klinton madonna och Stumpan. Sötisar!

drar mig ut!

Drar mig ut och rider på klinton och dorkis nu, får se om jag får med mig malin också! ;)
knääppis klumpis<3

då och nu

stumpan april 2011

kanske inte världens bästa bild.. men hon ser ju inte rolig ut! jäävligt tjock också ;)
och stumpan igår!

dock så är hon ju klippt nu, så hon ser ju inte lika ruggig ut! men detta är en något smalare, gladare och piggare stumpis :)
riktigt snygg förutom svansen som är gul :( någon som vet hur man får bort det?
/ denise

Madonna på ridningen och Stumpan är bäst!

Tog med madnna på ridskolan idag! När det var gallopp-dax så var det visst super snabb trav-dax. Det var dressyr och hon var söt! Fasst hon tyckte nog inspäningsgrejen var jobbig som vi köpte på vägen dit. Och Stumpan är fortfarande jätte bra! :-)

Dressyr träning med Stumpan!

Idag så skulle jag rida Stumpis! Hon hade rosa benlinder, rosa schabrak och rosa pannband :). Sedan gick vi ut Denise var tränare och jag bara red. Först skulle jag rida i form. Jag fick kämpa lite innan hon ville gå i form. Men sedan kom hon igång och gick jätte gulligt. När det var klart var det trav.. Lite svårare men några steg på tygel i alla fall. Sedan galloperade jag några varv i vänster och höger varv. När det var klart så skulle jag göra ett program lätt B1 tror jag det hette. Det gick bra men hon var lite rädd för en vattenpöl men jag och Stumpan forstatte brevid pölen :-). Jag ska ta med Madonna till ridskolan idag :-).