fixelura

då var midsommarafton över, jag och hampus var nere i varberg och firade detta med hans familj. helt okej faktiskt! :)

men nu är man hemma igen och kör på som vanligt ;) idag ska jag rida madonna och leo. klinton vilar idag och skrittar/travar igång lite smått imorgon. tänkte på två dressyrpass med både madonna och leo. båda två börjar bli riktigt fina nu, så kul att rida då! vill ju typ inte sluta, haha ;)

ska även fortsätta sätta upp staket runt paddocken, och fixa lite med taket inne i stallet. har ju att göra!

och eftersom att vädret är asnajs idag så kommer jag även fota hästarna i mängder, iaf på leo nu innan han åker.
så håll utkik!


en helt vanlig torsdag

var och vaccinerade klinton en snabbis idag.
och bestämde tid för bes. för leo på måndag... om han är bra, som jag tror att han är! så kommer dom och hämtar honom på tisdag och han åker till trollhättan i en månad för prov.

jag kan verkligen inte fatta att min leo troligtvis kommer att åka, hatar känslan!
men jag vet ju att han kommer ha det bra där, och jag har inte samma tid för honom längre som jag hade förut så det är ju lika bra.

idag så mös jag och leo lite. skrittade ut barbacka med hackamore så han bara fick äta gräs. och jag tänkte på alla minnen som man har tillsammans med hono, kommer aldrig glömma denna fina tiden vi har haft!
kommer alltid älska dig!

lite sleten!

Igår kom hanna och jennifer ut på morgonen och väckte mig och hampus.. haha gissa om jag blev chockad? visste att dom skulle komma men räknade inte med att dom skulle komma och väcka mig på morgonen! haha ;)
Vi drog ut och red en sväng med klinton, madonna och stumpan. Madonna var lagom knäpp som vanligt.. så hon fick gå några varv i paddocken när vi kom tillbaka för att slappna av lite.

Ja det kom även några och provred leo igår. Det gick över förväntan! Leo var hyfsat lugn och skötte sig bra.
Så vi får se hur det blir nu med honom, min fina älskling! <3<3<3

Eftersom att hanna och jennifer sov här inatt så tog vi en liten runda idag med, fast utan madonna! ;)
Så tänkte dra ut och rida ett riktigt lösgjörande pass med henne nu, vill att hon kommer tillbaka i sin fina form som hon hade för några veckor sedan!

världens absolut finaste ponny, leo!<3