Design-tävlingen

Jag och Denise hade en design tävling. Vi hade olicka pogram och båda blev nöjada. Denise gjorde 3 designer men 1 försvan. Jag gjorde 6 designer och jag blev nöjd med alla men det var 2 speciella som jag blev jätte nöjd med. Sedan kom vi till röstingen och alla röstade på Denises design för mina hade för mycket tyckte dom. Så Denise vann. Mina är där.

tisdag

ingen latardag idag inte! fixat stallet, ridit madonna och klinton. putsat typ 10 träns, sadlarna, förbyglar, stövlar och aah massa skit. inte kul men det behövdes göras! :) har också varit ute och sprungit med kilis, den lille busen<3 madonna var riktigt fin idag, gjorde mycke avgångar och ökningar och samlingar. fick henne mjuk och fin till slutet :) klinton tränade också avgångar och lite galoppombyten över en bom :) gick super! Nu blir det att ta det lugnt och kolla på beck med älsklingen... om han nu kan slita sig ifrån sitt spelande! pusspuss!

Träning

Drar på träning med klumpis!


Stumpan

Hon äger!
/malin

fredag!

idag har jag bara ridit på min klump, vilket gick riktigt bra! har börjat jobba med honom ordentligt nu :) nu när jag inte behöver lägga så mycket tid på madonna som jag har gjort tidigare. förra året fick klinton mest bara åka ut och vänja sig lite men nu ska vi ta tag i allt och få ordning på min klumpis<3 så red bara honom tills han kändes bra och har gett dom kvällsmat. mer har jag inte gjort i stallet, för det fixade min snälla mamma :) nu blir det lite mys med älsklingen! :) ha de bra!

dags att uppdatera lite kanske?

har inte uppdaterat på ett bra tag så kände att det var dags för det!
lovar att det blir mycket utav det på lovet sen, när man har den tiden ;)

igår avslutade jag mina ponny år på madonna, som jag även började dom med!
hoppade ld+5 och lc+5. ld fick vi ett pet på tvåan, gick lite snabbt och fick inte tillbaks henne tillräckligt så det blev lite flakt. sen i lc,n som jag  egentligen inte hade några förväntningar på gick så himla bra, och vi gick dubbelnolla! så det kändes gött att avsluta det hela bra, och jag var så himla nöjd med min ponny som inte alltid vill som jag, men som skötte sig bättre än någonsin! vann den klassen och blev klubbmästare för privatponny
även detta året ;)
malin hoppade 40 på henne innan så hon fick ha renhorn och tomteschabrak
 på sig och fick behålla det när jag red också. ;) min lille stjärna<3