tisdag

Kom ut till stallet tidigt idag, så fick ge hästarna lunch och lille titan stod och skaka, stackarn:( slängde på han ett fleecetäcke under det andra och när han hade stått och tuggat lite hö en stund så skakade han inte mer. lilleplutten!

Sen så red jag på klinton, red iväg till en åker som man kan rida på. Och började arbeta honom där, det var ju lättare sagt än gjort! Han var verkligen inte den vanliga klinton idag, han brukar ju vara ganska trög och lugn. Men idag, var han sjukt pigg, bockade, kickade och rusade iväg för ingenting. haha lite överskottsenergi i honom nu. Men efter ett tag blev han lugnare och mer samarbetsvillig, kändes riktigt fin i galoppen! Höger varv är dock jävligt jobbigt för han vill inte ge efter där, men vi jobbar på de!


Madonna red jag till samma ställe på, skrittade fram länge! Kände sedan i traven att hon var lite konstig, men trodde att det var för att det var ganska mycket snö,högt gräs där. Så travade på som vanligt, fattade galopp och där kändes det verkligen inte bra! Så valde att rida hem igen, testade att trava på grusvägen och då kändes hon helt normal igen. Kan väl varit att hon inte kände sig helt säker på underlaget där borta, att det kändes halt eller något. Kände även på henne sen när vi hade kommit in i stallet, men hittade inget. Ska kolla hur hon känns imorgon, tror faktiskt inte att det var något med henne. Bara att hon är lite känslig ;)



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:


Din kommentar:


Trackback