onsdag

Titan: Red ut en ganska kort sväng på lillen, mötte bara upp hampus som skulle gå ifrån bussen. Han var lydig, snäll och gjorde inget dumt. :)
Madonna: Red faktiskt i paddocken, trodde det skulle vara svinhalt, men det var inte så farligt. Det gick i alla fall att rida på en stor volt utan att det var någon fara. Kände ingenting konstigt med Madonna idag. Jobbade med mycket övergångar,avbrott igångsättningar ja allt möjligt, och efter ett tag fick jag henne avslappnad och mjuk. Hon blir sjukt rolig att rida när man väl kommer till ordentlig ridning! Bara att hon kan vara väldigt jobbig i början av passen, men har kommit på några sätt att få henne i fin form snabbare nu, men hon måste verkligen vara ordentligt uppvärmd och lösgjord innan. Är nöjd med Madonna idag!
Klinton: Tog en liten chansning och red barbacka idag. Han har ju faktiskt varit en bushäst de senaste dagarna, men idag var han en aning lugnare så jag höll mig otroligt nog kvar. Jobbade även med honom, som med Madonna med mycket övergångar. Men mest trav till skritt, skritt till trav, trav och halt och fram i trav igen, osv osv. Tog några varv i galopp i båda varven också, gick väl helt okej bara att han måste busa lite.. haha men han var mjuk och fin annars idag och inte alls lika spänd som han var igår.



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:


Din kommentar:


Trackback